Vacature SMT SMT bedrijfspand

SMT is actief in Pharma, Medical, Healthcare en Food. Wij zijn een gezond bedrijf met korte lijnen. We hebben veel projecten in opdracht en zoeken daarom enthousiaste monteurs.

Vacature

Je geniet bij SMT veel afwisseling, vrijheid en verantwoordelijkheid zodat jij altijd het beste uit jezelf kan halen. We bieden je uiteraard aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, met een salaris dat past bij een uitdagende baan. We kijken niet alleen naar wat je kan, maar zeker ook naar wie je bent.

SERVICE ENGINEER

Bedrijf: SMT | Afdeling: Service | Dienstverband: fulltime (1,0 FTE) | CAO: Metaal & Techniek | MBO-4

Heb jij ervaring met machines onderhouden en servicen en wil je werken bij een innovatief familiebedrijf met een unieke productrange? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij wordt bij ons de aangewezen persoon om hoogwaardige apparatuur o.a. pure steam generatoren, sterilisatie-, waterbehandeling- en grootkeukenapparatuur bij klanten te onderhouden.

Waar kom je te werken?
Vanuit onze vestiging in Capelle aan den IJssel coördineren we de verkoop, installatie en onderhoud in heel Nederland. Wij werken nauw samen met onze fabrikanten met nieuwe technologiën.

Wat ga je doen?
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden, installeren en testen van o.a. pure steam generatoren, sterilisatie-, waterbehandeling- en grootkeukenapparatuur bij klanten.

Het is een zeer afwisselende baan in een prettige werkomgeving.

Wat breng jij mee?
Om de werkzaamheden op niveau te kunnen uitvoeren heb je een mbo 4 diploma nodig richting Werktuigbouwkunde, Mechatronica of vergelijkbaar.

Een pré is dat je minimaal twee jaar relevante werkervaring hebt. Schoolverlaters met technische feeling en de juiste motivatie nodigen we ook graag uit om te reageren.

Wij zoeken iemand die past binnen de professionaliteit en gedrevenheid van een vooruitstrevend bedrijf, maar ook binnen de informele sfeer van een familiebedrijf.

Om zelfstandig te kunnen werken is het in bezit zijn van een geldig rijbewijs B(E) noodzakelijk, bij voorkeur kom je uit de regio. Uiteraard ben je representatief, collegiaal, ambitieus en communicatief vaardig.

Wat hebben we jou te bieden:

Sollicitatieprocedure
Je kunt solliciteren per e-mail naar: info@smt-bv.nl. Wanneer je inhoudelijke vragen hebt over de vacature kun je contact opnemen met Erik van Willigen via 010-2518080.

Wij wensen geen reacties van recruiters/uitzendbureaus.

DEALER VAN:

Ateco DE LAMA Stilmas SMEG JOENI ELRO Elma GF HAMO Penntech Pierre Guerin